Bästa Ekstra Pensja Lotteri 2024

Ett av Polens mest spelade lotterispel heter Ekstra Pensja som Totalizator Sportowy driver. Ekstra är bland de bästa onlinelotterierna i Polen och har dragningar dagligen kl. 21.00 lokal tid. År 2021 den 13 mars spelade en lycklig spelare från Golina i Konin en snabbvalsbiljett i butiken på Kolejowa 42. Han var en av flera personer som spelade siffrorna 2, 15, 19, 26 och 35 och ett annat nummer. 4 och vann PLN 5 000 ($1 029) varje månad i totalt 20 år.

Den 16 januari 2021 valdes siffrorna för det månatliga priset på PLN 5 000 ($ 1029) - 1, 5, 7, 24, 32 och bonusnummer 2 - korrekt ut av en oidentifierad vinnare. Den här vinnaren är från Chrzanów och precis som alla andra vinnare är deras identitet skyddad.

Bästa Ekstra Pensja Lotteri 2024
Hur man köper en Ekstra Pensja-lott online
Hur man köper en Ekstra Pensja-lott online

Hur man köper en Ekstra Pensja-lott online

Ekstra Pensja-ritningar är endast öppna för lokala spelare. De kan dock välja att vara med genom att köpa i en närliggande butik eller genom att lotto på nätet via Gry Lotto PL hemsida eller app. Priset för en Ekstra Pensja-biljett är PLN 5 ($ 1) per ingång och PLN 1 ($ 0,21) för att lägga till bonusspel för Ekstra Premia.

Att spela med 10x multiplikatorn kostar 50 PLN ($10). Genom att välja alternativet Förskottsdragningar under sitt köp kan spelare delta i upp till 8 på varandra följande dragningar.

Tvärtemot vissa andra lottospel, Extra Pensja betalar ut månadsvinster under de följande 20 åren. Spelare Välj fem nummer från de tillgängliga 35 och ett från de tillgängliga fyra. Deltagarna kan välja att satsa på siffrorna eller använda en slumpmässig dragning. Även i de följande åtta dragningarna kan individer spela samma nummer. Spelare stryker över 5 av de 35 och alla fyra siffrorna på blanketten.

Hur man köper en Ekstra Pensja-lott online
Kort historia om Ekstra Pensja

Kort historia om Ekstra Pensja

Den 19 oktober 2014 gjorde Ekstra Pensja sitt första framträdande under lottostudion, trots att försäljningen redan pågått i tre dagar. Detta lotteri är det första av dessa "konstiga" spel släpptes i Polen Genast är vinsten insolvent och spelaren får betalt. Denna lön är i nivå med standardlönen i status. Det övervägs i låneansökningar och går till och med vidare till familjen.

Hur spelet spelas har inte förändrats mycket sedan det först utvecklades. Före den 11 september 2015 var det endast dragningar på onsdagar och söndagar. Den dagen tillkom fredagsdragningar.

Multiplikatoralternativet introducerades 2016, vilket höjde primärpriset till så mycket som 50 000 PLN (10 297 $) per månad i 20 år. Ett år senare utökades spelet till daglig ritning istället för bara två gånger i veckan. Ekstra Premia bonusspel var den senaste förändringen 2019.

Är Ekstra Pensja lagligt?

Ekstra Pensja är lagligt i Polen. Noterbart är att de flesta onlinespelalternativ är förbjudna eller begränsade till statliga monopol. De enda undantagen är onlinespel och driva kampanjlotterier, som behöver ett tidigare tillstånd.

Kort historia om Ekstra Pensja
Hur man spelar Ekstra Pensja Lottery Online

Hur man spelar Ekstra Pensja Lottery Online

Spelare väljer fem nummer mellan 1 och 35 och ett extra nummer mellan 1 och 4. Det är också möjligt att adressera vart och ett av de fyra alternativen. För 1 PLN kan deltagarna välja att lägga till bonusspelet Ekstra Premia. Dragningen av extraspelet, känd som Extra Bonus, sker direkt efter dragningen av Ekstra Pensja.

Spelare måste göra en vanlig satsning på 1 PLN för att delta. Deras nummer kommer då att inkluderas i båda dragningarna. Intresserade personer bör köpa Ekstra Pensja-lotteribiljetter online, förvara dem säkra och återvända för att se de senaste Ekstra Pensja-lotteriresultaten. Minst två vanliga nummer måste matcha för att vara berättigad till ett pris.

De gånger varje nummer har dragits under de senaste 20 dragningarna visas via Hit-And-Miss-statistik. Denna tabell uppdateras varje gång ett nummer dras. Antalet dragningar sedan den senaste dragningen av ett givet nummer anges i varje rad. Den genomsnittliga tiden mellan dragningar av ett nummer kan beräknas för att avgöra om den är försenad eller förfallen.

Hur man spelar Ekstra Pensja Lottery Online
Vad är oddsen för att vinna Ekstra Pensja?

Vad är oddsen för att vinna Ekstra Pensja?

Ekstra Pensja-jackpotten har en vinstchans på en på 1 298 528. Sannolikheten att matcha siffrorna 5 och 1, som betalar uppskattningsvis 5 000 PLN i månaden i 20 år, är 1 på 1 298 522. Spelare får 25 000 PLN för att matcha fem nummer, med en chans på 1:432 843 att göra det.

Belöningarna för att matcha 4 + 1 och 4 är PLN 1 000 respektive PLN 200. Men oddsen för att matcha dessa siffror är 1 på 8 657 respektive 1 på 2 886. Spelare som matchar 3 + 1 och 3 får PLN 80 respektive 25 PLN. Oddsen är 1 på 299 respektive 1 på 100. Matchande 2 + 1 och 2 kan tjäna deltagarna 10 PLN och 5 PLN. Sannolikheten är 1 på 32 och 1 på 11.

Ett 10x multiplikatoralternativ finns att köpa i både vanliga spel och bonusspel. Alla utmärkelser under PLN 2 280 kan hämtas från grannskapets lottohandlare. Mindre utmärkelser krediteras också omedelbart till onlinespelares konton. Skatter på totalt 10 % kommer att dras av från alla utmärkelser som överstiger PLN 2 280.

Vad är oddsen för att vinna Ekstra Pensja?
Utbetalningsalternativ för Ekstra Pensja-vinnare

Utbetalningsalternativ för Ekstra Pensja-vinnare

Alla spelare som satsar x 10 har en chans att tjäna en 20-årsinkomst på 50 000 zloty. Det är tio gånger mer vinst än vid en vanlig satsning. Priset på kupongen för ett sådant spel kommer dock att vara proportionellt högre; det är PLN 50. Naturligtvis kan kursen också vara lägre, som till exempel x 5 (kupongkostnaden blir 25 PLN).

Upp till 50 000 zloty kan satsas varje månad i maximalt 20 år. På blanketten står det valda lönebeloppet skrivet. Det är viktigt att behålla kupongen med Ekstra Pensja-satsningar. Förutom att vara avgörande för att verifiera Ekstra Pensja-dragningsresultaten, fungerar det som grunden för att betala ut vinster.

Utbetalningsalternativ för Ekstra Pensja-vinnare
Tips och tricks för att spela Ekstra Pensja

Tips och tricks för att spela Ekstra Pensja

Varje polsk spelare föreställer sig att vinna på lotto en dag. Chanserna att vinna en lotterijackpot är små, ändå har det funnits några jackpottvinnare. Sannolikheten att vinna Ekstra Pensja bestäms främst av slumpen, men det finns några strategier individer borde försöka.

Efter att ha lärt sig hur man köper en lott till Ekstra Pensja Lottery kan deltagarna få fler lotter om de vill förbättra sina chanser att vinna. Nackdelen är att man kan behöva spendera mycket pengar för att vinna ett pris. På grund av de stora utgifterna individer ådrar sig när de köper sina biljetter, kanske värdet av deras vinster inte återbetalas helt.

Andra användbara strategier

Den mest typiska strategin är att köpa en enda rad och följa den religiöst för varje dragning. Rädslan för att missa om deras nummer dyker upp i en dragning som de inte köpte biljetter till motiverar spelarna. Därför måste spelare sluta tänka så och försöka köpa fler biljetter till Ekstra Pensja-dragningar som sker mer sällan. Man kan vinna bättre om de spelar för mer betydande insatser.

Dessutom, eftersom siffrorna ovanför de ofta valda 31 förekommer lika ofta, bör spelare vara mer uppmärksamma på dessa siffror. Deltagare kommer inte nödvändigtvis att öka sina odds att vinna på lotteriet, men eftersom de flesta individer begränsar sin pool kommer Ekstra Pensja-utbetalningarna vanligtvis att vara betydande.

Tips och tricks för att spela Ekstra Pensja