Bästa EuroJackpot Lotto 2022/2023

Moderna lotterispelare har massor av alternativ som kan se dem vinna stort. Eurojackpot, i synnerhet, har vänt huvuden av alla de rätta anledningarna under de senaste åren. Det är inte förvånande att spelare nu hoppar på chansen att prova Eurojackpot inline. Eurojackpot är utan tvekan ett av de yngsta lotterierna i världen. Förutom sin mindre än ett decenniums närvaro i onlinelotterivärlden har Eurojackpot stått ut för att tilldela några av de största lotterierna i Europa. Förutom den fantastiska lotterijackpotten är dess gynnsamma odds utan tvekan en enastående attraktion.

Bästa EuroJackpot Lotto 2022/2023
Var köper man biljetter till Eurojackpot?
Var köper man biljetter till Eurojackpot?

Var köper man biljetter till Eurojackpot?

Alla som är 18 år eller äldre är berättigade att pröva lyckan på Eurojackpot jackpotten. Det största problemet bland spelare är vanligtvis hur man köper en lott på nätet och var man köper dem. Eurojackpot lotter kan köpas från vissa leverantörer av lotter online. De bör dock vara försiktiga vid köp lotter online från privata utvecklare.

Vissa spelare vill inte köpa biljetter från tredje part. Spelare kan också köpa Eurojackpot-biljetter från lotteriets officiella hemsida. Att köpa från Eurojackpots webbplatser är enkelt som att välja och betala för biljetten.

Var köper man biljetter till Eurojackpot?
Eurojackpots historia

Eurojackpots historia

Eurojackpot-lotteriet föreslogs första gången 2006, efter de stora jackpoterbjudandena vid den tiden, särskilt från Euromillions lotteri. En överenskommelse om att lansera detta multinationella lotteri träffades 2011 i Helsingfors.

Efter avtalet deltog sju länder, Danmark, Finland, Tyskland, Slovenien, Italien och Nederländerna, i den första Eurojackpot-dragningen den 23 mars 2012. Kort därefter vann en spelare från Tyskland €19,5 miljoner, vilket väckte intresse för lotteri utanför deltagande länder.

Andra länder var snabba att ansluta sig, inklusive Spanien, Norge, Sverige, Kroatien, Litauen, Lettland, Island, Tjeckien och Ungern. Eurojackpots acceptans i de flesta europeiska länder gjorde att det säkrade en bred publik.

Den 3 maj 2013 vann en norsk spelare, Yngvar Borgerson, jackpotten. Detta var den första av flera historiska vinster fördelade på några månader. Det ledde också till nya utvecklingar som såg att formatet ändrades den 10 oktober 2014.

Det här nya formatet avskräckte dock inte spelare från att prova den stora vinsten. Jackpotlotterier på €31,5, €84,8, €90 och €90 miljoner registrerades i oktober 2015, juli 2016, oktober 2016 och januari 2017. Beloppet på €90 miljoner vanns av fem olika spelare från Tyskland (3 spelare) , Danmark och Nederländerna.

Under årens lopp har andra europeiska länder anslutit sig, och från och med december 2020 är antalet länder 18.

Eurojackpots historia
Är Eurojackpot lagligt?

Är Eurojackpot lagligt?

Det finns hundratals lotterier idag, bara att vissa tenderar att vara ganska restriktiva. Därför dyker frågan om lagligheten av en jackpott upp ofta när Eurojackpot nämns. Även om Eurojackot är officiellt tillgängligt för spelare från de 18 deltagande länderna, är spelet även tillgängligt på lotteriwebbplatser. Helst köper dessa sajter biljetter till spelare inom ett visst deltagande land och tjänar ditt bästa.

Därför uppmanas spelare från länder som inte är listade att se till att de spelar detta spel med licensierade och reglerade sajter under en välkänd jurisdiktion. Nu när territoriella begränsningar är väl omhändertagna av onlinesajter förutsatt att en spelare 18+ år, kan de delta i detta lotteri.

Är Eurojackpot lagligt?
Hur man spelar Eurojackpot online

Hur man spelar Eurojackpot online

Eurojackpot, typ de flesta onlinelotterier, är lätt och roligt att spela. Det som är bra med det här spelet är att det inte har komplexa spelregler och onödiga kombinationer. En spelare måste välja fem nummer från 50 och ett extra två från en pool. Du kan också välja att lägga till Dubbeljackpot funktion som kan se dig dubbla din jackpottvinst.

Det finns flera sätt att gå tillväga för att fylla en lott. Spelare kan välja sina lyckonummer manuellt eller använda Quickpick-alternativet som erbjuds av lotteriet. Det sista steget är att klicka på skickaknapp och placera insatsen.

Eurojackpot regler

Eurojackpot regler bör vara tydliga för de flesta spelare, även en nybörjare. Först måste en spelare köpa spelbiljetter online innan dragningen äger rum. Deltagande spelare måste vara över laglig ålder, 18 år eller äldre. Estniska spelare som är 16 år eller äldre får dock delta.

Spelare som deltar i Eurojackpot online måste acceptera leverantörens villkor för att vara berättigade att vinna. Viktigast av allt är att endast den enda ägaren av den vinnande lotten eller kontot får göra anspråk på jackpottpriset.

Eurojackpot-spel kräver också att alla lotterivinster hämtas från det land där lotten köptes. Därför bör spelare vara uppmärksamma på detta krav när de väljer lotterioperatörer. Observera också att jackpottvinnare alltid är bra att förbereda med en plan vad de ska spendera sina vinster på.

Hur man spelar Eurojackpot online
Vad är oddsen för att vinna EuroJackpot

Vad är oddsen för att vinna EuroJackpot

Oddsen att vinna valfri lotterijackpot är alltid låga, och Eurojackpot är inget undantag. Till exempel är oddsen för att vinna jackpotten 1:95,344,20. Det som gör Eurojackpot framstående är att denna jackpott är designad för att ha fler frekventa utbetalningar än de flesta jackpottar där ute. De totala vinstchanserna hos Eurojackopt är dock 1:35. Detta innebär att varje spelare har 35 till 1 chans att vinna ett pris när han spelar detta lotteri.

Lista över odds som erbjuds av Eurojackpot:

 • 5 nummer + 2 euronummer (jackpott - 1 på 95 344 200
 • 5 nummer + 1 euronummer- 1 på 5 959 013
 • 5 siffror -1 på 3 405 150
 • 4 nummer + Euronummer - 1 på 423 752
 • 4 nummer + 1 euronummer - 1 på 26 485
 • 3 nummer + 2 euronummer - 1 på 9 631
 • 4 siffror - 1 på 15 134
 • 2 nummer + 2 euronummer - 1 på 672
 • 3 bollar + 1 Euronummer - 1 i 602
 • 3 siffror - 1 på 344
 • 1 nummer +2 euronummer - 1 på 128
 • 2 nummer + 1 euronummer - 1 på 42
Vad är oddsen för att vinna EuroJackpot
Utbetalningsalternativ om en spelare vinner spelet

Utbetalningsalternativ om en spelare vinner spelet

Att spela en Eurojackpot kostar ungefär €2 per rad. Spelare som har turen att vinna jackpotten har två alternativ: lottojackpott och livränta. Men den utbetalningsalternativ som erbjuds till en spelare kan variera beroende på vilket land de spelar från. Onlinespelare har dock bara klumpsumsalternativet. Jackpotten börjar på 10 000 000 € och kan gå upp till 90 000 €.

Eurojackpot erbjuder detaljerad betalningsinformation om deltagande länder. Vissa länder beskattar jackpotvinster, medan andra inte beskattas. Alternativet för annuitetsbetalning är särskilt tilltalande för spelare från länder som beskattar lotterivinster. I de flesta fall kan det hända att spelare från länder som inte beskattar lotterivinster inte har några problem med att ta hela beloppet.

Speciellt kommer onlinespelare att få hela beloppet överfört till sina konton utan avdrag för skatt.

Utbetalningsalternativ om en spelare vinner spelet
Tips och tricks för att spela EuroJackpot

Tips och tricks för att spela EuroJackpot

Eurojackopt kan vara ganska förvirrande för förstagångsspelare. Även om detta jackpotlotteri har höga odds och spelare har små chanser, finns det mycket som en spelare kan göra för att förbättra sina chanser att vinna. Här är några tips för att hjälpa Eurojackpot-spelare att spela smartare:

 • Ha en blandning av udda och jämna tal. Detta är informerat av tidigare observationer att ungefär 70 % av Eurojackpot-vinsterna har en blandning av udda och jämna nummer.
 • Undvik serienummer. Oftast är vinnande nummer inte sekventiella utan är vanligtvis spridda över hela spektrumet. Spelare bör därför välja en blandning av höga (26-50) och låga (1-25) nummer.
 • Observera den sista dragningen. Vinnande nummer kommer ofta att ha minst ett upprepat nummer från den senaste dragningen. Dessa siffror kan dyka upp upprepade gånger, heta nummer och kommer sannolikt att hjälpa en spelare att vinna.
 • Undvik mönster. Spelare bör undvika att göra några mönster. Detta gäller udda eller jämna tal eller tal som slutar med en viss siffra. Nummeruppsättningar eller mönster vinner sällan.
 • Köp flera biljetter. Så mycket som ansvarsfullt spelande är avgörande, rekommenderas spelare att köpa flera spelbiljetter online för att förbättra sina chanser att vinna jackpotten. Istället för att spendera din månadsbudget på flera dragningar, förbättrar du vinstchansen om du köper flera lotter på en dragning.
Tips och tricks för att spela EuroJackpot