Bästa Joker Lotteri 2023

Joker är ett populärt och spännande lotteri, tillgängligt i olika länder över hela Europa. Det är ett välkänt och mycket älskat spel som har funnits i många år. Tre sådana länder som för närvarande har Jokerlotteriet är Ungern, Rumänien och Danmark. Spelare väljer 5 nummer och ett sjätte "Joker" nummer att spela. Jackpottar kan vara enorma – priset fortsätter att rulla över tills det finns en vinnare. Tack vare utvecklingen inom lotterispel online kan du köpa lotter för att spela Joker online för Joker-spelen i Ungern, Rumänien och Danmark från många onlineresurser, såsom multilotto.net, thelotter.com och danskelotto.com.

Om du vill spela Joker online och ditt land inte har en sida för att spela Joker online, vänligen undersök först om du kan spela på en utländsk webbplats baserat på dina lokala lagar. Detta kan göras genom att undersöka hur man köper en Joker-biljett online från ditt relevanta land.

Bästa Joker Lotteri 2023
Flag

No matches found, please try:

se Country FlagCheckmark

Jackpot.com

se Country FlagCheckmark

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus | Regler & Villkor gäller

Visa mindreVisa mer
Besök casino
Visa mindre
Visa mer

  Onlinelotterileverantören grundades 2016 och ägs och drivs av Lottomatrix Ltd., ett brittiskt företag. Den är licensierad av United Kingdom Gambling Commission med registreringsnummer C73232 i Storbritannien.

  Jokerns historia
  Jokerns historia

  Jokerns historia

  Joker-spelet har varit spelbart i Rumänien sedan 2000. I mars 2022, Joker Rumänien hade sitt största pris på över 6,7 miljoner euro.

  I Danmark, vann ett danskt par nyligen 80 miljoner euro, och deras odds att vinna ett sådant pris är en på 6 724 520. I Ungern, Joker-lotteriet har funnits sedan 1993 och är ett av de mest populära spelen i det lokala lotteriet.

  Är Joker lagligt att spela?

  Ja, Joker-lotteriet är definitivt ett lagligt lotteri, och spelare kan delta bekvämt och veta att spelet är lagligt och korrekt övervakat. Med det sagt, var bara säker på att när du köper en lott online köper du från en välrenommerad lotteriwebbplats som följer dina lokala lagar och förordningar.

  Jokerns historia
  Hur man spelar Joker online

  Hur man spelar Joker online

  Joker är ett enkelt och okomplicerat spel att spela. På en av de verifierade lotteriköpwebbplatserna som gäller för ditt relevanta land, välj helt enkelt fem nummer från 45 nummer, tillsammans med ett sjätte nummer (som är Jokern) från 20 nummer. Jokern är i grunden "Powerball". Hur du väljer dina siffror är upp till dig – du kan använda din födelsedag, lyckonummer eller göra lite research om mönster (se våra tips nedan).

  Om du inte är säker på vilka nummer du ska välja kan du använda funktionen "Snabbval" som automatiskt väljer slumpmässiga nummer åt dig. Många människor gillar att spela snabbvalsalternativet eftersom det hindrar dem från att överväga nummervalet, och det har vunnits många jackpottar genom att använda snabbvalsnummer.

  Du kan spela Joker vilken dag som helst i veckan, vilket innebär att du kan välja ditt nummer och köpa din biljett vilken dag som helst i veckan, med dragningarna endast på utvalda dagar. Till exempel, i Rumänien är Jokerdragningarna på torsdags- och söndagskvällar, medan i Ungern och Danmark dras dragningarna endast en gång i veckan på lördagskvällar.

  Hur man spelar Joker online
  Vad är oddsen för att vinna Joker Lottery?

  Vad är oddsen för att vinna Joker Lottery?

  De bästa jokeroddsen

  De oddsen att vinna ett spel baseras på antalet nummer du kan välja, hur många nummer du har att välja mellan (i Joker väljer du 5 nummer från 45 nummer och ett nummer från 20 nummer), och det tillagda elementet i en powerball (eller i det här fallet , Joker). Powerball-spel har generellt lägre odds, eftersom det statistiskt sett är svårare att få alla siffror samt powerball korrekta. Som sagt, resultatet är att jackpottarna ofta är mycket höga på grund av många roll-overs.

  Som redan nämnts kan oddsen att vinna Joker-jackpotten vara allt från en på 6 724 520.

  Oddsen för att vinna det näst högsta priset för fem matchade nummer är ett på 200 000, ett mellanpris på 3 nummer plus jokern är ett på 4 031, och det lägsta priset på ett nummer plus jokern är en på 56.

  Utbetalningar

  Jokerjackpotten börjar på cirka 200 000 Euro, och kommer som nämnts att öka med varje rollover, och fortsätter att växa avsevärt varje gång det inte finns någon vinnare. Det finns nio vinnande kategorier och spelare kan vinna ett pris med till och med ett normalt nummer och Joker-bollen, där prispotten växer för ytterligare nummer. Beloppen varierar beroende på vad den totala jackpotten är, så se till att ta en titt på vad jackpotten ligger på när du placerar din insats.

  Utbetalningsalternativ

  Jokerlotteriet betalas ut som en lumo-summa singular summa (i motsats till trancher). Oavsett storleken på ditt pris kommer du att göra anspråk direkt från webbplatsen du placerade ditt spel på, och de kan kräva vissa dokument från dig för att kunna betala ut dina vinster. Beroende på vilket land du har spelat och vunnit i kan priset vara föremål för vissa skatter, så det är viktigt att förstå dessa konsekvenser innan du spelar.

  Vad är oddsen för att vinna Joker Lottery?
  Tips och tricks för att spela Jokerlotteriet

  Tips och tricks för att spela Jokerlotteriet

  Som alla lotterier är Jokern ett rent hasardspel. Det finns dock vissa tips och tricks som du kan använda baserat på historiska resultat, som kan hjälpa dig att ta dig så mycket närmare en storvinst. Mest lotteriwebbplatser online visa historiken för tidigare dragningar, samt statistiken över hur ofta vissa nummer dras. Dessa kallas mönster och "heta nummer". Du kan använda dessa mönster och statistik för att hjälpa dig (förhoppningsvis) att välja de vinnande siffrorna.

  När det kommer till jokernumren är tumregeln att försöka ha en jämn blandning av udda till jämna siffror, och en blandning av höga och låga siffror, till exempel 3 låga siffror och två höga siffror och vice versa. Förändringarna av att ha alla höga eller alla låga siffror är så lite som fem procent.

  Ett knep i detta avseende är att ta alla dina nummer och lägga ihop dem. De bör vara mellan 86 och 144. Detta hjälper dig att kontrollera att du har en jämn spridning av siffror, och mönster tyder på att utvalda nummer i detta intervall står för sjuttio procent av lotterijackpotterna.

  Joker-spelen är kända för att ha "repeterade träffar", vilket betyder att ett nummer har dykt upp i oavgjort flera gånger i rad. Du kan följa denna trend och välja upprepade träffnummer i hopp om att de kommer att dras igen.

  Slutligen är det lätt att ta reda på vad som är "heta" och "kalla" siffror för ditt spel. För närvarande i den rumänska Jokern är 36, 9, 33, 11 och 18 de 5 bästa kalla siffrorna, och 21,44,37,10 och 6 är de 5 bästa siffrorna, där 21 är det lyckligaste numret i spelet.

  Jokern är en av de mest populära lottospel av en anledning, så det är definitivt ett spel värt att testa om du får chansen. Det finns så många olika alternativ att prova på det här spelet, oavsett var du är i världen, och eftersom det är ett så populärt spel, finns det mycket information online om paters och statistik, vilket säkerställer att du kan efterforska ordentligt. vilka siffror du ska välja, vilket ökar dina chanser att lyckas.

  Tips och tricks för att spela Jokerlotteriet