Bästa Skraplotter Lotto 2022

En skraplott är vad det låter som – en kortbit, vanligtvis med tilltalande tryck som beskriver belöningen, på vilken del av ytan som kan skrapas bort för att avslöja vad som finns under. När vi frågar hur man spelar lotteri online måste vi tänka på skraplotter – de är väldigt populära. I övergången från offline till online, "skrapa" görs med tangentbordet på din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Priset kan vara allt från en liten summa eller helt enkelt rätten att spela igen, gratis, upp till miljoner dollar. Priserna kan också omfatta semester, bilar, hushållsapparater och liknande belöningar.

Skraplotter varierar i vad som syns när höljet har tagits bort. Ibland berättar en enda bild för innehavaren om kortet har vunnit ett pris eller inte.

Bästa Skraplotter Lotto 2022
Var kan man köpa biljetter till skraplotter
Var kan man köpa biljetter till skraplotter

Var kan man köpa biljetter till skraplotter

Ganska ofta är det en fråga om matchning – det kan finnas sex summor pengar eller sex föremål, och om tre av dem är lika, är det priset som kortet vinner. En stor fördel med skraplotter är: du vet direkt om du har vunnit – och, om du har, vad priset är.

Du kan köpa skraplotter var du än kan köpa lotto på nätet. Om du vet hur man köper en lott på nätet, då vet du hur man köper en skraplott. Att köpa spelbiljetter online innebär att vem som helst nästan var som helst i världen kan spela. En större pool av köpare betyder fler chanser att vinna eftersom det finns mer pengar i potten.

Var kan man köpa biljetter till skraplotter
Historien om skraplotter

Historien om skraplotter

Vi vet inte vem som producerade de första skraplotterna. Vad vi vet är att det första patentet för en "omedelbar skraplott" beviljades i Amerika 1987 till Astro-Med, Inc på Rhode Island. Sedan dess har de använts för alla möjliga ändamål. Sjukhus har använt dem för att samla in pengar, och det har också många olika typer av välgörenhet.

De har använts utan spelelementet i spel för barn och som läromedel – eleven ställs en fråga och skrapar av omslaget över vad de tror är det rätta svaret för att direkt få reda på om de har rätt eller fel. Ändå är det fortfarande en lott på nätet som de flesta skraplotter säljs för alla dessa alternativa användningsområden.

Historien om skraplotter
Är skraplotter lagliga?

Är skraplotter lagliga?

Denna fråga beror till stor del på var i världen vi talar om. Islam som religion rynkar pannan på alla former av hasardspel, och många islamiska länder som Saudiarabien tillåter inte hasardspel.

Men vad är spelande? Vissa länder förbjuder lotterier, medan andra tillåter det. Faktum är att beviset på puddingen ligger i ätandet och om du är i ett islamiskt land och vill veta om det är lagligt att köpa skraplotter där, är det bästa sättet att ta reda på det att logga in på en sida där man kan spela skraplotter online.

Om du får ett meddelande som säger att åtkomst till denna webbplats inte är tillåten där du är, då vet du att landet inte vill att du ska göra det. Du kan naturligtvis kringgå detta genom att använda ett VPN – men du bör ändå vara medveten om att det du gör strikt sett inte är lagligt på den plats där du gör det.

På andra håll – i Nordamerika, Sydamerika och Europa och större delen av Afrika – kommer skraplotter att vara lagliga förutsatt att du är över 18 (eller, i vissa fall, över 21). Och i Kina och många andra delar av Asien är hasardspel omåttligt populärt. Alla former som det kommer, inklusive skraplotter, kommer inte bara att vara tillåtna utan utövas med stor entusiasm.

Är skraplotter lagliga?
Hur man spelar skraplotter

Hur man spelar skraplotter

Detta är en fråga om hur man spelar på lotteri online.

Känna sig hemma

Börja med att hitta en sida där du känner dig bekväm – en som, enligt din åsikt, presenterar sig på ett sätt som får dig att känna dig som hemma. Att spela online ska vara roligt – det är hela poängen med det.

Vad erbjuds?

Det är ovanligt att en lottosajt på nätet bara har en sorts skraplotter att erbjuda. Vilken känner du dig bekväm med? Den som erbjuder en enorm kontantavkastning, men där oddsen mot framgång måste vara högre? Den där du med stor sannolikhet vinner ganska ofta, men vinsterna kommer att vara blygsamma?

Eller någonstans mitt emellan? Vilket alternativ som helst tilltalar dig, ta det. Välj den skraplotten. Gå sedan och jobba på det. Gör vad du måste göra – tryck på vilken tangentkombination som krävs – för att ta bort locket och avslöja om du har vunnit.

Vad har du för budget?

Varje gång kommer du förmodligen att erbjudas möjligheten att gå igen – för att köpa ett annat kort. Toppen. Du gör det här för att du gillar att göra det, så att göra det igen kommer sannolikt att öka ditt nöje upp till en viss punkt. Och den punkten är den där du börjar känna att du kanske har satsat tillräckligt för en dag. Det är tillfället att sluta. I morgon är en annan dag. Kom tillbaka till skraplotter då.

Hur man spelar skraplotter
Vad är oddsen att vinna på Scratch Cards?

Vad är oddsen att vinna på Scratch Cards?

Oddsen att vinna med en viss skraplotter beror på värdet på priserna, beloppet i potten och vad arrangören vill att oddsen ska vara. Du kan tänka dig att om du inte visste bättre, skulle arrangören inte vilja att någon skulle vinna eftersom varje pris tar pengar från det som arrangören har samlat in.

Men det förstår inte den grundläggande poängen med skraplotter och någon annan form av lotto: arrangören vill ha vinnare eftersom, om folk ser andra människor vinna med en skraplotter, kommer de sannolikt att köpa ett eget kort. Om alla de känner som köper en skraplott misslyckas med att vinna ett pris, varför skulle de köpa ett själva? Naturligtvis skulle de inte det.

Utbetalningsalternativ om du vinner

Du har vunnit! Bra gjort! Nu – hur samlar du in dina vinster? Du spelar online, så du kan göra anspråk online också. Instruktionerna kommer att finnas där framför dig. Du kommer att bli inbjuden att spendera några av dina vinster på en ny skraplott; om du känner dig lycklig (och varför skulle du inte ha det? Du har precis vunnit!), Varsågod. Resten av pengarna kan du överföra till ditt konto, och du kan dra ut dem därifrån. Njut av!

Står det på hemsidan?

När du köper ett kort offline innehåller kortets baksida vanligtvis en mening som "De totala oddsen för att vinna ett pris är..." och sedan ett uttalande av oddsen. '1 av 3' eller vad det nu råkar vara. Men du köper online, inte offline, så du har inget fysiskt kort som du kan se på baksidan. Men oddsen kan mycket väl anges någonstans i kortuppgifterna som förs online. Ta en titt. Finns de där?

Vad är oddsen att vinna på Scratch Cards?
Tips och tricks för att spela skraplotter

Tips och tricks för att spela skraplotter

När du spelar skraplotter online, köp inte de billigaste korten. De är billiga eftersom poolvinsterna kommer från är mindre

Kontrollera om kortet talar om vad oddsen för att vinna är. Det är vettigt att köpa ett kort med bättre odds

Håll dig inom din budget.

När du köper spelbiljetter online, stanna kvar med samma typ av kort. Om du ska köpa tio skraplotter har du större chans att komma ut i förväg om alla tio är av samma typ av kort än om du provar scattergun-metoden att gå från kort till kort.

Drick inte alkohol medan du spelar. Om du dricker tillräckligt med alkohol för att grumla ditt omdöme, kommer du inte att tänka klart på oddsen. Eller om att hålla sig inom din budget. Håll dessa två nöjen åtskilda.

Och, slutligen, kom ihåg detta: Det handlar om tur. Och ibland kommer turen att vara på din sida, och ibland inte. Var redo att sluta när det står klart att du inte kommer någonstans. Men se till att komma tillbaka en annan dag för att se om din tur har förändrats.

Tips och tricks för att spela skraplotter